Suomalaisnainen Viivyttää Lentoa Ilosanoman Johdosta

Nuori suomalainen lentoemäntä aiheutti Helsingistä Lontooseen matkalla olleen lennon myöhästymisen "ilosanoman johdosta". Lennon oli määrä lähteä kello 13:15, mutta riemastunut nainen aiheutti 264 matkustajan lennon myöhästymisen 15 minuutilla. Jaana (tapauksen nainen) kertoi myöhemmin, ettei hänen tarkoituksenaan ollut aiheuttaa haittaa kenellekään, ja ettei hän ollut ymmärtänyt että aiheutuneesta juhlinnasta olisi voinut aiheutua lennolle turvallisuusriski. Jaana oli saanut juuri ennen lennon lähtöä mahtavia uutisia, jotka olivat enemmän kuin piristäneet naisen päivää. Pitkäaikaisena opiskelijana Jaana oli hakenut useisiin yliopistoihin ulkomailla, toivoen että jonain päivänä hänestä voisi tulla asianajaja, ja juuri ennen lentoa hän sai kuulla ilouutiset. 

"Sain sähköpostia eräästä yhdysvaltalaisesta oikeustieteellisestä, josta kerrottiin että minulle on myönnetty täysi stipendi" Jaana kertoo. "En voinut hillitä onneani, sillä tämä oli mitä mahtavin päätös kahden vuoden mittaiselle hakuruljanssille." Kukaan muista matkustajista ei taatusti odottanut tuona päivänä näkevänsä pitkin matkustamoa onnessaan hyppivää nuorta naista.

Vaikka olemmekin iloisia Jaanan puolesta, emme pysty suvaitsemaan muiden matkustajien viivyttämistä, mutta onneksi lentoyhtiö ei kuitenkaan asettanut Jaanalle mitään vaatimuksia. Hän kuitenkin sai varoituksen matkustamohenkilökunnalta. Toivottavasti hänen uusi uransa lähtee hyvin lentoon!

Myöhästyneet lennot ovat aina ärsyttäviä niiden syystä riippumatta, mutta alta löydät muita artikkeleita mielenkiintoisista ja hauskoista syistä lentojen myöhästymisiin:

Lento Fort Lauderdalesta myöhästyi muutama vuosi sitten, koska lentäjiä ei löytynyt mistään. Myöhemmin kuulutuksen kautta selvisi, että lentäjät olivat karanneet, ja uudet lentäjät olisivat jo matkalla kentälle. 

British Airwaysin lento ei saanut kuljetettua 200 matkustajaa määränpäähänsä, sillä hiiri oli tehnyt pesän matkustamoon. Vaikka tämä ei ollutkaan terveyteen liittyvä ongelma, aiheutti hiiren löytyminen pelon siitä, että se olisi mahdollisesti voinut pureskella lentokoneen johdotuksia.

Toinen British Airwaysin lento pysyi maassa siksi, että koneesta ei löytynyt tarpeeksi käsipyyhepaperia. Kyseessä oli transatlanttinen lento, joilla soveltuvat hygieniatuotteet ovat vaadittuja. Ongelmaa ei kuitenkaan saatu ratkaistua nopeasti, vaan lento myöhästyi uskomattoman viiden tunnin verran.

Nautitko näistä hauskoista ja mielenkiintoisista syistä lentojen myöhästymisiin? Mikäli nautit, voit lisätä itsesi sähköpostilistallemme ja saada samanlaisia tarinoita suoraan sähköpostiisi. Saat myös uusimmat ilmoitukset blogipäivityksistämme, sekä 15 % alennuksen verkkokauppaamme.

Liity postituslistallemme + 15%

* Merkitse tähän

Older Post Newer Post